Ditt kompletta dagspa mitt i Degerfors centrum

Unna dig en välvårdande, skön ansiktsbehandling med högklassiga produkter från Exuviance - vägen till frisk skönhet!

 

Relax de Luxe - 2 tim 10 min. 1395:- För Dig som vill ha ”allt”. Startar med ryggmassage följt av handmassage och handinpackning. Därefter följer rengöring, hudanalys, peeling samt portömning. Fransar och bryn färgas och formas. En härlig massage utförs på ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med en lyxmask och sist en vårdande creme.

 

Ansiktsbehandling Guld - 1 tim 20 min. 895:- För Dig som önskar den traditionella ansiktsbehandlingen. Innehåller rengöring, hudanalys, peeling, portömning, formning av bryn, massage, mask och avslutande creme.

 

Ansiktsbehandling Silver - 50 min. 725:- För Dig som är ute efter en lite kompaktare behandling. Innehåller rengöring, hudanalys, peeling, portömning, kort massage samt mask och avslutande creme. Även en perfekt behandling för män.

Ungdom (tom 16 år) - 500 kr

 

Ansiktsbehandling Brons - 35 min. 525:- En rogivande och avkopplande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask. (innehåller ej portömning)

_________________________________________

 

Exuviance peelingbehandlingar - kemisk peel

Exuviance professionella AHA-behandlingar tillgodoser dom flesta hudproblem med alternativ för alla hudtyper.

Behandlingen skräddarsys efter varje enskild kund och lämpar sig väl för acne och oren hy, linjer och rynkor, extremt torr hy, pigmentförändringar samt som en ren uppfräschning för en normal hy.

Exuviance produkter för hemmabruk är gjorda för att passa dig som vill se resultat, utan att det är besvärligt eller behöver kosta en förmögenhet.

Passar så väl män som kvinnor och är även speciellt utvecklad för känslig hud.


 

 

50 min - 750:-

Innehåller peeling, portömning, massage och mask

 

35 min - 595:-

Innhåller peeling, massage eller mask

 

25 min - 525:-

Innehåller peeling och avslutande fuktcreme