Ditt kompletta dagspa mitt i Degerfors centrum

KAKAO CHOCOLATE SPA - LÅT KAKAO VÅRDA DIN KROPP!

”Chokladterapi” är en välgörande, njutningsfull & smakrik skönhetsbehandling för hela din kropp. Den är kraftfullt smörjande samt en härlig resa för alla dina sinnen. Prova du med!

 

 

BODY COFFEE TREATMENTS - AVGIFTANDE OCH RENANDE! 

 Följ med på en härlig resa i kaffets tecken. Produkterna stärker, ger spänst och ny energi till din kropp samtidigt som de väcker dina sinnen och gör dig härligt avstressad.

 

 

Spa Body Scrub - 30 min. 430:- Denna effektiva kroppspeeling avlägsnar effektivt gamla hudceller, friskar upp huden och stimulerar cellförnyelsen. Din kropp blir underbart avkopplad och din hud fantastiskt mjuk och len.

 

Spa Body Wrap - 65 min. 630:- Startar med en härlig torrborstning av din hud följt av en massage med peelingkorn. Därefter packas du in i vald inpackning för att sedan ligga och koppla av under ca 20 min. Allt detta ger dig en känsla av välbefinnande och en underbart mjuk och len hud.

 

Complete Spa Experience - 2 tim. 1195:- Här ges du den maximala njutningen av våra kroppsbehandlingar. I vår kompletta spa-behandling kombineras det bästa i en ultimat spa-upplevelse. Inleds med en torrborsning & kroppspeeling. Därefter får en varm dusch skölja av peelingkornen medan de aromatiska dofterna stannar kvar för att sänka stressnivån och lösa upp spänningar. Därefter blir du omsluten av en härlig, varm kroppsinpackning. Som avslutning masseras hela kroppen med en varm massageolja. Du känner dig föryngrad, förnyad och helt avstressad - och du fullkomligt strålar!

 

Välj mellan -

 

Kakao chocolate Spa - innehåller kakaoextrakt och kiwikärnor samt underbara dofter som stimulerar kroppens produktion av endorfiner. Detta förstärker den slimmande och uppstramande effekten från koffein och theobromine samt den antioxidanta och skyddande effekten av polyphenoler och flavonoider. Resultatet av behandlingen är både en känsla av välbehag och total avkoppling, och fantastiska estetiska effekter som en spänstigare, smidigare och fuktmättad hud.

 

eller...

 

Body coffee Treatments - Kaffe har en unik förmåga att reparera och revitalisera huden, ge förbättrad hudstruktur och ny energi till både kropp och själ. En energigivande peeling i vilken man blandat havssalt från Döda Havet med extrakt från arabiskt kaffe, essentiella oljor och växtextraktBehandlingen förbättrar cirkulationen och återger hudens naturliga mjukhet och lyster.

 

 

Chocolate Dream - 50 min. 590:- En härligt, väldoftande helkroppsmassage med varm, smörjande kakaoolja. Behandlar alla dina sinnen och lämnar din kropp härligt återfuktad. En riktig ”dream”.

 

30 min kroppspeeling + 30 min massage - 650:-

 

30 min kroppspeeling + 50 min massage - 895:-